Kurera

Känner mig vissen idag, förkylning och så sticker det i halsen. Typiskt, vi som är bjudna på fest och allt, hoppas dock hinna repa mig innan kvällen. Oftast är man ju piggare framåt kvällen. *hoppas* Försöker i alla fall kurera mig med lite citronvatten, tror faktiskt att det är en myt att C-vitamin hjälper mot förkylning, men det är ju lite psykiskt också.

Lite färg

Just nu väntar jag på att färgen på ögonfransarna ska verka, det var så himla länge sedan jag tog mig tid att göra det men vilken skillnad det blir. Även om jag oftast använder mascara så är det skönt att fransarna i alla fall syns när man tvättat sig på kvällen.

Torsdag

Idag blåser det så in i sjutton, fast även solen visar sig. Kanske blir en promenad senare, använder numera stegräknare när jag är ute och promenerar. Mitt mål är att i alla fall gå ca 10 000 steg om dagen, faktiskt går man mycket mer än man tror.

Annars så behöver jag ta tag i min så kallade syhög som bara tycks växa, massa jeans som behöver läggas upp samt en del plagg som ska sys in.

Kram.

Jakt pågar...

...efter en höstjacka, hade tänkt mig en ullkappa fast i kortare modell, gärna en dubbelknäppt och marinblå. Puh, det blev mycket önskningar får se hur det går!


Tisdag 12:e augusti



- Tröja, H&M Trend
- Jeans shorts, &denim/H&M
- Nitbälte, H&M
- Minnetonkas, Gamla som gatan men från Din Sko

Walking


Älskar dessa MC inspirerade boots som Bronx gjort, speciellt eftersom som sulan helt saknar klack. Passar perfekt kyliga höst och vinterdagar då man kankse vill promenera eller strosa runt på stan.

Själv skulle jag kombinera med grovstickade strumpbyxor och en söt kappa för att bryta av den tuffa looken litegrann.

Bild: Ellos

Måndag 10:e augusti



- Top, Bomull
- Chinos, H&M
- Mockasiner med pärlor, Wedins

Den där Ida...


Underbara klänningar från Ida Sjöstedt finns att fynda hos YWFS till reducerat pris. Riktiga bakelser!

Bild: YWFS

RSS 2.0