Måndag 23:e juni



- Randig body, Gina Tricot
- Vippig kjol, H&M
- Strumpbyxor, H&M
- Sandaler, Bronx



Bättre bild på skorna

Ankelboots


Riktigt snygga ankelboots med gulddragkedja från GoJane, dessvärre dock inte i skinn. Modellen med den nätta klacken känns dock helt rätt. Synd att utbudet på "tull" fria varor inte är större.

Bild: GoJane

Maxi till Mini

Nu när rean är i full gång och sommaren inte ens startat på fullt allvar kan man göra riktiga fynd. Den här långklänningen finns att köpa hos Ellos för ynka 89,50:- Tillverkad i bomull dessutom. Fin att kombinera med gladiatorsandaler, färgstarka accessoarer eller guldsmycken.

Bild: Ellos

Kjol med blommor

Har under våren varit på jakt efter en volangkjol, gärna med blommor. Förra veckan hittade jag denna på Cubus för endast 149:- Ett riktigt fynd med andra ord. Tyget är tunt och chiffong liknande, så det passar bra i värmen.


None

None
Så här ser mönstret ut i närbild, bakgrunden är svart och inte marin, kameran luras lite.

Ny kategori: Skönhetstips

Eftersom skönhet är ett av mina stora intressen så samlar man lätt på sig en del kunskaper kring det. Därför har jag valt att skapa en ny kategori här i bloggen som jag valt att kalla skönhetstips, där jag tänker dela med mig av det jag kan till Er.

En dag på landet

458844-22
Så här kan jag tänka mig att se ut när jag går klädd på landet och plockar blommor :) Sköna shorts i bomull, finns i otaliga färger till priset av 98 :- Själv har jag investerat i beige, vit och svart. Härligt somrig blus med blommor och till det Mohedas träskosandaler.

Bild från: H&M, Topshop och Have2have

RSS 2.0