Tunika/miniklänning

458844-5

Söt tunika med 3/4 dels ärm finns att fynda på Forever 21 som nu även shippar till Sverige, toppen! Tycker dock att utbudet inte är lika stort som i deras butiker men ändå finns många guldkorn att hitta. Denna tunika är gjord i 30 % silke och 70 % bomull och om färgen överensstämmer i verkligheten så är jag såld, så härlig brun nyans som drar lite åt det kalla hållet. Skulle gärna kombinera med svarta tights och dessa platta sandaler.

Bild från: Forever 21

Mörkbrun sandal

458844-4
Är på jakt efter ytterligare ett par platta sandaler till sommaren, dessa hittade jag bland Ellos vårnyheter. De är tillverkade i läder och finns i svart och mörkbrunt till priset av 299:- inte illa för en lädersandal! Eftersom man i regel sliter ut ett par per säsong så är jag inte villig att lägga ut allt för mycket pengar på dem. Tycker även att denna modellen är snäppet snyggare än gladiatorsandalerna som finns lite här och var.

Bild från: Ellos

Koftmix

image3
Koftan är för mig ett oumbärligt basplagg som kan kombineras till det mesta. Drömmen vore att ha en i princip varje färg som klär en. Hittade dessa hos La Redoute nyligen och tyckte att de vore ett bra komplement till vår/sommar garderoben då man gärna klär sig i lite ljusare färger. Dessutom ser den ut att vara något längre i modellen vilket bara är ett plus, priset ligger på 149:- frågan är dock bara vilket material de är tillverkade i, man kan ju alltid hoppas på 100% bomull.

Bild från: La Redoute

Måndag 18:e februari

458844-2
-  Tights, H&M
-  Farfarströja, Petit Bateau
-  Kjol, H&M

Sailor chic

image1

Med vårkollektionerna kommer det marina modet åter, vilket får en att längta efter sol, vind och vatten. Miu miu´s härligt puffiga kjol är så snygg med denna färgkombination av marint, rött och vitt. Själv skulle jag kombinera den med en avslappnad vit överdel och varför inte Vikings marinblå snörgummistövlar en regning dag.

RSS 2.0