Nya hyllor


Eftersom jag är ett The Hills fan kunde jag inte undvika att lägg amärke till de otroligt snygga hyllorna som Lauren hade i sin lägenhet. Hittade snarlika på Ellos för en billig peng. När jag skulle beställa fanns det dock endast svarta kvar, klickade ändå hem två, borde ju inte vara allt för svårt att måla om dem!


Bilden är lånad från Ellos


Host och snörvel

Usch, har verkligen dragit på mig en riktig dunderförkylning. Hoppas den går över fort, det är så tråkigt att vara varm "i huvudet" och andas genom munnen. Grrr! Har passat på och vila på förmiddagen men det är svårt att ligga still och bara ta det lugnt när man är van att göra tusen saker samtigigt. Har i alla fall ägnat några minuter åt Snabba Cash, en riktigt bra bok så här långt, skriven av Jens Lapidus. Ska bli spännande att fortsätta läsa, men det får bli till kvällen.

Höstlista 09

Tiden rusar iväg och det är dags att byta garderobsinnehållet till höstvänligt. Själv måste jag åka och leta fram min höstplagg då dessa ligger nedpackade i kartonger för att inte ta upp en massa värdefull plats i mina små garderober. :) Tänkte i alla fall göra en liten lista på sådant jag tänkt investera i för att få en bättre överblick och undvika en del (?) felköp!


Lårhöga stövlar [x]

Tights av alla dess varianter som nu finns tex. vanliga, trashade, spets, lack, paljetter, nitar, dargkedjedetaljer, sammet, jeans, mönstrade m.m Tycker att tights blivit ett bra substitut till byxor om man bär dem till en längre top/tröja

Pälsjacka [x]

Pälsväst [x]

Mc jacka [x]

Skinnväst [x]

Orkesterjacka [x]

Stora mysiga stickade tröjor, modell längre [ ]

Västar, både korta och långa [x]

Mc boots [ ]

Lägre ankelboots [x]

Heels, kan man aldrig få för många av...hihi

Kilklack, ett par grå [ ]

Lösa mössor [x]

Skinnkjolar [x]

Toppar med markerade axlar [ ]

Draperingar


Man man denna säsong "återanvända" mycket tycker jag, både nitar, paljetter, lack och fransar och dyl. har vi sett tidigare!


RSS 2.0